Восьмий фестеваль церквоних хорів

11 листопада 2018 р. в м. Моршин відбувся Восьмий фестиваль церковних хорів Стрийської єпархії. Співоче свято розпочалося з Святої Літургії у нашому храмі за участю хору з села Дроговиж.

О 14:00 у храмі  відбувся Молебен до Пресвятої Богородиці перед фестивальною іконою Борусівської Божої Матері, яка протягом року перебувала у храмі, а в день фестивалю була передана у місто Комарне, де тепер залишатиметься цілий рік аж до наступного фестивалю.

Після молебну процесійно з іконою Борусівської Божої Матері священики, гості парафіяни вирушили до Палацу Культури, де і продовжилося співоче свято.

Хор парафії Святої Покрови Пречистої Діви Марії м. Моршина виконав гімн фестивалю.

Любителі хорового співу насолоджувалися майстерним виконанням релігійних творів церковними хорами. Співоче торжество тривало до пізнього вечора. Після чого отець Іван подякував всім організаторам , учасникам та слухачам за участь у святі. Зокрема голові Моршинської Міської Ради Ільницькому Руслану Яковичу, директору ДП « СКК Моршинкурорт » Чайковському Сергію Дмитровичу та іншим жертводавцям, які долучились до проведення фестивалю.

Більше фото: https://www.facebook.com/pg/morshyncerkva/photos/?tab=album&album_id=256...