Різдво Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа

Тропар, глас 4: Різдво Твоє, Христе Боже наш,* засвітило світові світло розуміння:* в ньому бо ті, що звіздам служили, від звізди навчилися* поклонятися Тобі – Сонцю правди,* і пізнавати Тебе – Схід з висоти.* Господи, слава Тобі.

7 січня в нашому храмі відбулися урочисті богослужіння з нагоди празника Різдва Христового. Розпочалися богослужіння о 7:00 год  ранку з Великого Повечір’я з Литією, після якого було відслужено святкові Служби Божі, на яких було зачитано Різдвяне послання Єпарха Стрийського Владики Тараса Сеньківа та Єпископа помічника Владики Богдана Манишина духовенству, монашеству та мирянам Стрийської єпархії УГКЦ. По завершенні Св. Літургій відбулося мирування і коляда.

Вітаємо усіх з світлим празником Різдва Христового та бажаємо в це світле свято бачити тільки хороше в навколишньому світі і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаємо цінувати все, що у Вас є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Нехай новонароджений Спаситель принесе свій мир і благословення в кожну оселю та народиться у кожному серці і душі. Христос Рождається !

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
6 + 8 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.