Нічні чування у Боянці

З 21 на 22 серпня  молодь та парафіяни нашого храму разом з отцем Ігорем Левицьким та отцем Іваном Барабашем вирушили на нічні чування під покровом Непорочного Серця Марії  в церкві Святого архистратига Михаїла до села Боянець.
Розпочалися нічні чування з Хресної Дороги, на якій прочани мали можливість ступаючи від стації до стації, роздумувати над болісними подіями життя Ісуса Христа, які Він добровільно витерпів задля спасіння людського роду.  Згодом, відбувся обхід з фігурою Фатімської Богородиці, яку урочисто перенесли з церкви на вулицю, де мала відбутися Свята Літургія. Пізніше, всі спільно молилися та розважали над таїнствами Богородичної Вервиці. Під час нічних чувань ми мали можливість приступити до Таїнства Покаяння.
О 21:00 відбулася Свята Літургія, під час якої ми мали змогу послухати науку та приступити до Таїнства Євхаристії. По завершенні Святої Літургія відбулося хода з фігурою Фатімської Богородиці. Не можливо описати словами, що відчуваєш у той момент, коли сотні прочан з запаленими свічками йдуть через село та моляться разом вервицю до Богородиці. 
Кожен повертався додому із невимовною радістю у душі та бажанням ділитися з іншими тим світлом, яке подарував нашим серцям Бог.
Дякуємо  нашому отцю Ігорю. Ми маємо сильного (потужного!) духівника, який дуже веселий, відкритий, люблячий.

Більше фото: https://www.facebook.com/pg/morshyncerkva/photos/?tab=album&album_id=406...

 

Зображення: 

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
2 + 12 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.