Свято Миколая

Тропар, глас 4: Правилом віри і образом лагідности,* учителем повздержности явила Тебе Твоєму стаду всіх речей істина.* Ради цього придбав Ти смиренням високе, убогістю – багате,* отче, священноначальнику Миколаю.* Моли Христа Бога, щоб спаслися душі наші.

Сріблиться далеч, білий сніг летить,

А світ не спить, очікує на диво.

Із неба в гості Миколай спішить,

І серце усміхається щасливо.

19 грудня до нашого храму завітав Святий Миколай. Цього дня чекають усі діти дуже довго та з нетерпінням. Святого Отця Миколая з давніх-давен наш народ дуже поважав. І хоч від його смерти минуло понад півтори тисячі літ, та все-таки він через свою добродійну любов і щедре милосердя вічно живе в серцях мільйонів людей. А його любов до ближнього кожного разу символічно відживає у дні його празника по цілому світу, коли він тисячі й тисячі дітей обдаровує своїми дарунками. У храмі Святої Покрови Пречистої Діви Марії у цей день прийшло багато людей половина з яких були діти. По завершенні Служби Божої усі діти отримали від святого Миколая подарунки.

Вітаємо усіх дітей малих та дітей дорослих, адже усі ми є діти перед Богом, із цим великим святом, і бажаємо, щоби святий угодник Божий - Миколай Чудотворець допомагав нам усім робити чим більше добрих і милосердних справ, через які здобувається Царство Боже!

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
2 + 2 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.