ПЕРЕДРІЗДВЯНЕ ПАЛОМНИЦТВО ДО ПОЛЬЩІ

20-22 грудня молодь та парафіяни нашого храму вирушили у духовну мандрівку та передріздвяні реколекції до Ченстохова, Санктуарії Божого Милосердя у Кракові.

Перед поїздкою спільно з отцем Іваном Пецюхом ми помолилися за щасливу дорогу та повернення додому. В поїздці нас супроводжувала чотири священики: о. Олег Кобель, о. Ярослав Турик, реколектант о. Іван Барабаш та о. Ігор Левицький. В автобусі після спільної молитви отець Іван Барабаш розповідав про вихід церкви з підпілля, згадував історії зі свого життя, розповідав як відправлялися Служби Божі у його домі. В суботу зранку ми приїхали до Ченстохова, де наші священики відслужили Святу Літургію, кожен мав можливість приступити до Таїнства Покаяння та Святої Євхаристії.

Опісля переїхали до Кракова та поселилися в готелі. Ввечері вирушили в центр Кракова, щоб поколядувати та прогулятися вечірнім Краковом. В неділю о 8:00 відбулася Свята Літургія у Санктуарії Божого Милосердя. Після сніданку ми відвідали Вавель. Ввечері вирушили додому. По дорозі додому о. Ігор провів Хресну Дорогу, яка спонукала до глибоких роздумів. Велику вдячність складаємо Богові за надану ласку побувати у святих місцях.

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
9 + 1 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.