Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди храмового празника

    У середу 14 жовтня Преосвященний  владика Тарас Сеньків очолив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі  Святої Покрови Пречистої Діви Марії  м. Моршина з нагоди престольного празника. В часі Літургії єпископ рукоположив у священство дияконів Ігоря Попка та Романа Стойка.

Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки одержані протягом року. Чимало вірних зібралося цього дня, щоб спільно, у великій парафіяльній родині, святкувати головний празник всієї парафії.

Після Херувимської пісні і Великого входу розпочався чин ієрейських свячень. Кандидати до священства, ставши навколішки, склали визнання віри і присягнули на вірність і послух Церкві. Владика Тарас, поклавши руки на їхні голови, прочитав молитву та одягнув їх у священничі ризи. Опісля, нововисвячені ієреї, стали біля престолу співслужити Божественну Літургію разом з єпископом та іншими священиками.

Після закінчення Богослужіння, єпископ привітав нововисвяченого отця Ігоря та отця Романа, побажавши їм вірності у служінні, до якого Господь їх покликав.

Також  Преосвященний владика привітав усіх вірних з храмовим празником,та вручив подячні грамоти отцю Івану Пецюху та доброчинцям храму.

А насамкінець, усі виконали духовний гімн «Боже, великий, єдиний» за мир в Україні та припинення пандемії коронавірусу.

Більше фото: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=morshyncerkva&set=a.707634613...

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
6 + 4 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.