15-ти річчя спільноти " Матері в молитві "

4 квітня 2021 р. Б. , спільнота «Матері в молитві» парафії Святої Покрови Пречистої Діви Марії м. Моршина відсвяткувала ювілей 15-ти річчя від свого утворення.

Урочистості розпочалися традиційною молитвою матерів. Після цього було відслужено Божественну Літургію, яку очолив парох храму отець Іван Пецюх.

Звертаючись до усіх присутніх отець Іван наголосив : « Що може бути успішніше як не молитва матері, жінка перед Господом завжди з любов’ю молиться за своїх дітей. Дякую спільноті «Матері в молитві»  за те, що Ви є, за те що молитеся, за те що тримаєте нашу парафію під Божою опікою. Лише 10 праведних людей могли врятувати місто Содом, тому  допоки у Моршині триває молитва, доти ще маємо час спастися.»

Після Літургії отець Іван ще раз привітав матерів з їхнім ювілеєм та вручив подячні грамоти слугиням спільноти.

Спільнота, під керівництвом слугині Оксани Бухінської збирається кожного вівторка  на спільну молитву за своїх дітей і онуків, також цілої парафії і України, за свої родини і родини всього світу, за воїнів, полонених, поранених, за мир в Україні, за хворих і немічних, за всіх, хто просить про молитву.

Більше фото: https://www.facebook.com/morshyncerkva

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
4 + 3 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.