Заздоровний молебен в каплиці Божої Матері

Кожної неділі в каплиці Божої Матері біля джерела отець Іван служить заздоровний молебен. На сьогоднішньому молебні священик у своїй проповіді особливу увагу приділив Матері Божій Неустанної Помочі,празник якої Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав урочисто проголосив святкувати у першу неділю липня. 

«Ікона Божої Матері Неустанної Помочі є найбільш чудотворною у всьому світі. В центрі ікони ми бачимо Богородицю,яка дивиться не на Ісуса,а дивиться безпосередньо на нас. Вона тримає на своїх руках маленького Ісуса,який згідно візантійської традиції  зображений хоч маленьким,але з обличчям уже відносно дорослого хлопця. Він свої руки вкладає в руки Марії,але руки Марії не стискають Його сильно стиснуті кулачки. Вони якби розпрямлені щоби сказати нам у тих руках є місце і для ваших рук,і для ваших стиснутих кулачків. Марія немовби каже до кожного з нас,вона є тою Матір’ю ,яка може пригорнути,приголубити і бути поруч у наших терпіннях і стражданнях і ми покликані бігти до неї. І тому спішімо до неї як до доброї,люблячої Матері. Спішімо позбуватися своїх гріхів,спішімо до Неї із покаянням і щирою молитвою,щоб випросити через її могутнє заступництво для себе,своїх родин,для своєї матінки України кращої долі,випросити терпеливості у тих терпіннях,які маємо,бо ще нечувано ніколи,щоб Вона не допомогла.» ,- наголосив під час проповіді отець Іван.

Молебен завершився читанням молитов на оздоровлення та окропленням усіх присутніх освяченою водою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
7 + 0 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.