Гість на парафії Святої Покрови Пречистої Діви Марії м. Моршин

У нашому місті часто оздоровлюються священики з різних куточків України. Деякі з них під час свого лікування відвідують наш храм, і співслужать з отцями нашої парафії.

З 3 серпня 2018 спільно з о . Іваном парохом нашої парафії служить Святі Літургії, о. Орест Смицнюк настоятель храму  св. Миколая Мирликійського Чудотворця с. Ямниця, Івано-Франківської області. Під час богослужіння о. Орест навчав людей Божого Слова, давав мудрі поради.

Сьогодні під час роздумів над Євангелієм отець Орест сказав, що: «Кожний християнин у своїй щоденній молитві промовляє такі слова: « і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим», але як часто люди не дотримуються цих слів і не прощають своїм ближнім. Ми всі в боргу перед Господом, Господь дав нам життя, здоров’я і що найбільше безсмертну душу, дав небо, сонце, віру в Бога, милосердя, любов і ми повинні колись дати звіт перед Господом за ці дари, як ми їх використали». На завершення роздумів отець наголосив, що: «Своїм каяттям перед Господом, своєю поставою житейською, християнською ми заслуговуємо на достойну славу від Бога, а коли ми не дотримуємося Божих заповідей заслуговуємо на осуд і на кару. Чинім простір добра і тоді воно витисне зло».

По завершенню богослужіння о. Іван подякував отцю Оресту за спільні молитви, за духовні науки та побажав щасливих і благословенних років життя.

 

 

 

Додати коментар

Plain text

  • HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
Введіть слова з малюнка, щоб ми знали що ви людина, а не робот.
1 + 3 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.